Backoffice medewerker? Wij komen graag met je in contact! Lees meer

Installateur van duurzame energie oplossingen

Multi Energy Solutions

Het team van Multi Energy Solutions heeft inmiddels ruim 10.000 installaties op naam staan. Van particulier tot VvE en van bedrijfspand tot grote projecten met honderden zonnepanelen gekoppeld aan energie opslag en centraal aircosystemen.

Direct naar:

Multi Energy Solutions logo met duurzame energie oplossingen desktop

MAATWERK & ADVIES

Persoonlijk advies en werk passend bij uw woning, bedrijfspand en wensen.

QUALITY CONTROL

We leveren onze installaties standaard op met uitgebreide kwaliteitscontroles.

ONLINE SUPPORT

Online support 7 dagen per week beschikbaar voor vragen en storingen.

Zonnepanelen Het Kwartier, Amsterdam

Verduurzaming in Amsterdam Oud-Zuid

2.000 zonnepanelen voorzien van de nieuwste technieken van Solar Edge. Het team van Multi Energy Solutions mocht dit megaproject realiseren bovenop de 412 luxe appartementen van Het Kwartier in Amsterdam. 

Met een fantastisch uitzicht over het Olympisch Stadium en dank aan ons topteam hebben we een belangrijke bijdrage mogen leveren aan de verdere verduurzaming van Amsterdam.

Met ruim 10.000 installaties op naam was dit zelfs voor ons een groot project dat we met trots laten zien.

Voor particulier en bedrijf

Duurzaam comfort

Bij Multi Energy Solutions vinden we het belangrijk dat iedere klant zich welkom voelt. Een duurzamer Nederland bereiken we enkel samen. We werken daarom net zo nauwkeurig bij een airco unit voor uw woning, als voor een 400-delig zonnepanelen dak met bijpassend aircosysteem voor uw bedrijfspand.

Met onze kennis van duurzame energie oplossingen vinden we het leuk om verder te gaan dan ‘u vraagt wij installeren’. We voorzien u vrijblijvend van verduurzamingsadvies op maat.

Dankzij ons team van gekwalificeerde installateurs en dakwerkers kunt u er zeker van zijn dat materialen, installatie, onderhoud en nazorg van hoge kwaliteit zijn.

Zonnepanelen zakelijk gelegd door installateur multi energy solutions
Zonnepanelen installateur VvE - multi energy solutions
Airconditioning laten plaatsen - Daikin Stylish - multi energy solutions
Een waardering van 5/5
5/5

Bij alles wat we doen hebben we een focus op kwaliteit. Dat ziet u terug in ons advies, onze producten en onze installaties. Standaard werken we met A-kwaliteit materialen. Tot  en met het installatiemateriaal kunt u er zeker van zijn dat nergens bezuinigd wordt op kwaliteit.

Bart Tempera Leal
Bart Tempera Leal
Lees verder
Heel blij met Multi Energy Solutions. Vorige week 9 panelen laten plaatsen naar alle tevredenheid. Nette, kundige en vriendelijke vakmensen. De communicatie verloopt soepel en zeer vlot, zeker in deze gekke tijden ben ik heel snel geholpen. Zou dit bedrijf zeker aanraden!
Mark van Eijk
Mark van Eijk
Lees verder
Zeer professioneel bedrijf, ook de nazorg wordt volledig uit handen genomen. Wij zijn blij met onze 15 Honeywell zonnepanelen! Bedankt
Kevin Bisdom
Kevin Bisdom
Lees verder
Duidelijke communicatie met snelle reacties, eerlijk advies over wat het beste was voor onze situatie, in plaats van de duurste opties proberen te verkopen. Zeer snelle levering/plaatsing door een deskundig en vriendelijk team. Originele legplan bleek net niet te passen door wijziging van onze kant, maar werd direct creatief opgelost.
Jaap Bult
Jaap Bult
Lees verder
Een prima bedrijf geeft een goede voorlichting en een deskundig advies. Het plaatsen van de apparatuur op de juiste plaatsen is prima gedaan
Marco Dee
Marco Dee
Lees verder
Half maart 80 panelen op ons bedrijfspand geïnstalleerd. Installatie prima verlopen en inmiddels meer dan 5 Mw opgewekt. Honeywell panelen in combinatie met SolarEdge omvormer werkt prima.
Rene Lowies
Rene Lowies
Lees verder
Op 31 maart zijn er door Multienergysolutions uit Heemskerk bij ons 10 zonnepanelen geplaatst. Dit is zeer vakkundig en netjes gedaan. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en raad een ieder dit bedrijf aan.
Previous
Next

The greatest threat to our planet is the belief that someone else will save it.